Inspiration

Alle sneakers elskere, følg med her!

Er det bare mig, eller er de her støvle sneakers fra Bianco mega cool?? Jeg må indrømme, jeg er faldet helt pladask for dem. De er bare alt for vilde!! Personlig synes jeg, de er en god blanding af vandresko, sneakers, støvler og så med et touch af disco look. De kan sætte prikken over i’et på dit outfit.

De skal helt sikkert med hjem på min skohylde

Jeg elsker virkelig at mikse dem med de feminine kjoler og skirts, for at give det helt rigtig look. Hvis du ikke er til de helt vilde disco farver, så fås de altså også i sort, som virkelig også bare er en sikker vinder! De skal helt sikkert med hjem på min skohylde.


Se alle chunkey sneaks lige her

Der er kommet så mange – alt for seje – chunky sneakers til foråret og jeg elsker dem virkelig! Jeg har fundet nogle bud på mine favoritter, som jeg virkelig synes kan pifte ethvert outfit op. Så gør det jo heller ikke noget, at de giver en masse kærlighed til dine fødder samtidig!

… plateau-sål, som liiiige giver lidt ekstra højde

Jeg er helt vild med chunky sneakers. Både fordi de er seje og (et kæmpe plus) de er med plateau-sål, som liiiige giver lidt ekstra højde, som vi er mange der går og drømmer om! 😉 Jeg elsker det her med, at jeg kan have et kedeligt/afslappet sæt tøj, og så få stylet det super fedt med et par chunky sneakers. De sko bærer jo virkelig bare en!


Hvad synes du om dette blogindlæg?

Smid en kommentár hvis du vil hjælpe med at gøre bloggen bedre 🙂

Stine Grønhøj

Udover at være én af vores GO-TO piger med kanon stor viden inden for hvad der rører sig i modebranchen, er hun samtidigt produktansvarlig på webshoppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *