Fashion, Inspiration, Lykke, Mode

I CAN´T HELP IT – Jeg elsker trendy fashion til en fantastisk pris

 

 

Jeg har en mode filosofi, at det tøj man har på skal understøtte hvem man er og hvad man står for. Men for mig er et lækkert mode-look bestemt ikke sammensat eller kvalitetsstemplet ud fra hvad der står i nakken af et brand.

Dog skal det være kvalitet og jeg skal kunne være sikker på at tøjet bliver produceret ordentligt.

 

For mange år siden havde jeg nogle ICHI styles og jeg husker det som et mærke der lige med et blev ”glemt”. Nu har det fået en opblomstring og det designteam der er koblet på er helt fantastiske til at fange tendenserne hurtigt og skabe tøj der er til at betale.

 

Nu har jeg derfor lavet min egen oversættelse af ordet ICHI, for hvis du  ”googler” det lyder det af en karateøvelse, og det er det jo slet ikke. Ha ha.

Min oversættelse er følgende : I står for I, altså jeg. C står for can´t, altså jeg kan ikke, H står for help, altså gøre for, og det sidste I står for It altså det!!!

I CANT HELP IT!

Forklaringen er følgende at: Jeg kan ikke gøre for at jeg elsker FASHION til en lav pris.

 

Den fine nye kollektion her til efteråret tager afsæt i naturens farver, blade og blomster.  Du kan se det hele på webshoppen under mærket.

Der er de smukkeste bladprints og mærket passer perfekt ind til de andre brands og hele ”sjælen” Lykke by Lykke står for.  Der ud over er store sider som Zalando og Boozt også fan af ICHI og det er også et fast mærke i alle landet Companys butikker.

 

Glæder mig over at byde ICHI velkommen og glæd jer også til at se den vildeste partykollektion jeg får fra ICHI til sæsonens mange fester her til vinteren 2016.

 

Sort velour, sølv glimmer og smukke blonder er selvfølgelig det kommende tema for den kommende kollektion.

 

De bedste hilsner
janne lykke

Lykke By Lykke

Janne Lykke er indehaver af fashion-webshoppen Lykkebylykke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *