Fashion, Guide, Inspiration, Lykke, Mode

Er du ”vild” med leopardprint?

 

 

Leopard print er en af efteråret og vinteren 2016´s helt store tendenser. Jeg må indrømme at jeg personligt selv ikke er vild med alt leopardprint, da det nemt for mig kan komme til at virke meget sådan lidt for ”damet”. Men jeg har nu fundet ud af, at det helt kommer an på hvordan det er designet.

Så nu er jeg også VILD med leopardprint. Specielt det smukke nye print fra Moves by Minimum, med blå nuancer, er jeg faldet pladask for.

Jeg har været så heldig at få mere hjem til Lykke by Lykke, men ellers var tshirten Yllen total udsolgt i Presale, på siden. Nu er den tilbage igen og har bare så fin en pasform.

Også Mads Nørgaard har lavet sit bud på leopard og lavet et print i mere rosa nuancer. Det er de smarteste leggings der kan styles under en strik kjole evt. Der findes også en skøn bluse, der er rigtig fin under en cardigan og til et par lækre herrelooksbukser.

Ichi som er mit nye mærke, som jeg fortæller mere om på Bloggen sidst på ugen har lavet en cool nederdel i mere naturlig leopard farver der passer super flot til de chokoladebrune og karamellignende farver man ser på strik fra eksempelvis Samsøe Samsøe og mbyM.

Toppen fra Ichi er en rigtig partytop, der er fin at style til et par pæne bukser og en høj stilet.
Begge styles kommer online sidst på ugen.

Ellers er den ”vildeste” style den i øjnefaldende fakefur fra Modström, som er en af designernes favorit-pieces denne sæson.

Hvad enten du som jeg lige skal se det an, eller er helt VILD med Leopard, så har jeg i hvert fald udvalgt de styles som jeg synes er eksklusive i udtrykket og som kan indgå i en brugbar og almindelig garderobe.

Jeg går ind for at det tøj man shopper skal kunne bruges til casual hverdag eller party og samtidig skal der være noget i alle prisklasser.

 

De bedste hilsner fra

janne lykke

Lykke By Lykke

Janne Lykke er indehaver af fashion-webshoppen Lykkebylykke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *