Fashion

Godt nytår til alle jer!

Godt NYTÅR til alle jer der følger med i vores Lykke-univers. Uden jer var det ikke muligt at lave verdens bedste lille webshop med fashioninspiration i alle prisklasser… Vi er i løbet af 2018 blevet endnu flere hænder på webshoppen, så vi kan blive endnu bedre til at hjælpe jer.

Stine er lige startet hos os som produktansvarlig og tusind tak fordi, I har taget så godt imod hende. Smukke Camilla står for at hjælpe jer på mail og i returen sammen med “Dronningen”, og så er det også Camillas dejlige stemme, I ofte får i telefonen, og så er hun med til at shoppe på modemessen. Seje Riise står for at alle vores pakker bliver pakket og har hjælp af både Maria, Anne og Stine til dagligt. De slider deres skosåler op i et højt tempo, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med dem.

Vi har i 2018 fået et nyt lagersystem,og håber herved, at vi kan komme lagerfejl og pakkefejl til livs, så vi bare bliver endnu bedre… Dog har der været lidt komplikationer undervejs, hvor teknikken har drillet, men det håber vi at være ovre i 2019. Vores dygtige e-commerce manager, Sophie, er lige gået på barsel, og det er så spændende med en lille baby på vej. Derfor har vi fået hjælp af Maria Morre, imens hun er væk. Maria er bare blevet kastet ud i det hele, og gør det så godt i fashionland. Lasse er stadig manden i huset, og ud over at være den bedste kollega, så har han det digitale overblik på shoppen. Jeg er så stolt af dem allesammen. I 2019 skal vi have endnu mere gang i www.lykkebylykke.se og bringe Lykke til Sverige. Det bliver også spændende at få den nye sandalkollektion til salg inden sommeren fra vores eget design.

Jeg har i 2018 også været super overvældet over den støtte mange af jer gav os i forbindelse med KNÆK CANCER-arrangementet i år, og salget af vores T-shirt, så vi kunne donere 25.000kr. Jeg lover, at jeg næste år får produceret endnu flere T-shirts, så jer der kom forgæves kan være med. Derudover har vi i 2018 fået nye egne lokaler i Nørresundby, og vi er så glade for at få vores eget sted. Det er så dejligt, at mange af jer afhenter pakker hos os…men TAK fordi, I følger med.


Janne Lykke

Blogger og indehaver af webshoppen, www.lykkebylykke.dk. Janne har arbejdet over 10 år i modebranchen, og ved derfor rigtigt meget om hvad der foregår i modeverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *