Fashion, Inspiration, Lykke, Mode

Lykke by Lykke udvider familien

 

Der er godt nok en LYKKEBABY lige på trapperne, men i første omgang skal vi altså byde velkommen til et andet familiemedlem. Vi har nemlig fået fornemt selskab af en nyt brand på shoppen. Jeg håber, I vil tage rigtig god i mod NORR! 

Det er selvfølgelig altid spændende, når et nyt brand bliver lanceret. Derfor var jeg også SÅ spændt på at se kollektionen fra NORR på modemessen sidste gang. Og de skuffede bestemt ikke!

Hvis du synes, at NORR ringer en klokke…
…så skyldes det måske, at det nye brand NORR udspringer fra nogle meget kyndige hænder, der har stor erfaring fra netop tøjbranchen. Det er nemlig iværksætteren bag det velkendte Erbs Denmark, der har valgt at kaste sit talent over NORR. Sammen med et helt nyt team vil hun fremover fokusere 100% på dette nye skandinaviske design. 

At sige “farvel” til Erbs Denmark, som vi i Lykke by Lykke har været så glade for, er selvfølgelig lidt vemodigt, men heldigvis opvejes det af glæden over endelig at kunne byde velkommen til dette nye og absolut lækre brand, NORR, i Lykke by Lykkes sortiment. 

IMG_2914-kopi FullSizeRender 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Når det søde møder det seje
NORR designer modetøj med et skandinavisk snit, hvor der er rig mulighed for at mikse en rå sporty stil med et feminint look med flæser, feminine kvaliteter og skønne detaljer. 

Kollektionerne tør noget, jeg ikke har set tidligere, hvilket gør, at du virkelig har mulighed for at skille dig ud i mængden med en style fra dette nye danske design. Cool statements på sweats, bluser og kjoler fylder en stor del af brandets kollektioner. Hertil kommer seje denimkvaliteter; nederdele, jeans og jakker, som der også er rig mulighed for at shoppe fra NORR.

Et fællestræk for alle styles i NORR’s kollektioner er deres nutidige design, hvor alle detaljer og snit er i udført med største perfektion. Det giver i sidste ende et design, som vi kvinder altid efterspørger – lækker komfort og pasform kombineret i et fuldendt look.

 

NORR er ægte LYKKE
NORR er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteterne og detaljerne ved deres kollektioner, der tæller alt fra flæser og knapper til materialer og syninger. Priserne ligger i et mellemleje, hvor det er muligt for de fleste at være med – man får virkelig noget for pengene, når man shopper modetøj NORR. 

Skab dit hverdagslook eller festoutfit med styles fra NORR’s kollektioner… en helt ny verden af nordisk fashion, der bestemt er kommet for at gøre sig bemærket med et sortiment af kjoler, bukser, striks, sweatbluser og muligheden for at style et personligt look, som oser af LYKKE.

Se hele den nye NORR kollektion her: bit.ly/2vmnLHC

De bedste hilsner fra

janne lykke

Lykke By Lykke

Janne Lykke er indehaver af fashion-webshoppen Lykkebylykke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *