Inspiration

Make a statement

Lykke by Lykke Blog Basis T-shirt

Er du typen som knuselsker det altid sikre outfit med jeans og en t-shirt? Det er i hvert fald altid mit go to, når krisen rammer og jeg ved, at jeg bare vil have noget på som jeg føler mig tilpas i.

Men bare fordi man synes noget er basic, så kan man faktisk også være lidt sej alligevel. Her er i hvert fald et par bud på t-shirts, som kan gøre selv de mest forvasket jeans cool.


JDY tee, kid S/S pocket hvid

Er du bange for for meget farve eller vilde prints, så er den her t-shirt fra JDY et godt sted at starte, med et fint og simpelt print på det ene bryst. Men skal altid starte stille og roligt.


Take Action, Minimum

Den her t-shirt er mere med en skjult budskab. T-shirten blev lavet som en den af et sortiment som Minimum lavede, der sjovt nok hed TAKE TAKE TAKE. Take action, take care og take off. En form for måde at fortælle om en t-shirts livscyklus.


Bruuns Bazaar, Noa Poetic tee

Er du mere til at man gerne må se hvilket mærke tøjet er fra, så er den her t-shirt virkelig sej. Jeg er vild med farverne og printet derpå. Og du vil sagtens kunne smide en blazer over.


Moves By Minimum, LULU

Den eneste t-shirt på min liste som ikke har nogen speciel grund til at skulle vises, ud over at den er POKKERS lækker at have på. Og jeg elsker t-shirts som man har lyst til at bo i fordi de har så lækker en kvalitet, og det har denne.


Nu smutter jeg på ferie på søndag, og jeg har helt sikkert et par af disse med i min kuffert 😉


Camilla Nathalia

Udover sit ualmindelige dejlige humør, har Camilla arbejdet i modebranchen de sidste 5 år. I dag er hun ansat hos Lykke by Lykke, hvor hun hver dag spreder glæde til kollegaerne og deler ud af sine tips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *