Inspiration

Snart Modemesse 2019

Så er der igen messetid og Camilla og jeg er ved, at gøre klar til turen til KBH. 

Det bliver nogle travle men inspirerende dage, med masser af fokus på de nyeste tendenser og hvad der kommer til at være det mest trendy for de kommende sæsoner 2019. Vi lover at vi sorterer i det hele og holder os til hvad vi synes er ægte Lykke Looks? Så du roligt kan læne dig tilbage og shoppe de styles der er kommet “igennem nåleøjet”. 

Følelsen af at man trænger til noget nyt “driller lidt”.

Vi oplever lige nu, som så mange andre at vores skabe er meget vinterlige. Det er også ok, da der stadig er koldt. Men følelsen af at man trænger til noget nyt “driller lidt”. Det i takt med at mange i januar er begyndt at træne, spise sundere eller “bare” får ryddet op… så mener man, at der skal noget nyt til og du er ikke den eneste der har det sådan. 

Netop nu står Camilla og jeg selv med en såkaldt “tøjkrise”, om hvad vi skal have med på messen… MEN…

Tøj bruger du hver dag (eller det gør de fleste) og derfor skal der også være fokus på at shoppe de rigtige ting, som passer sammen og du vil få brugt igen og igen. 

Netop nu står Camilla og jeg selv med en såkaldt “tøjkrise”, om hvad vi skal have med på messen. MEN her hjælper vi hinanden på bedste Lykke facon og finder nogle rigtig brugbare Lykke-looks, som oser af forår samt passer til vejret. 

Vi lover at poste vores valg i løbet af messen i næste uge og vi GLÆDER os helt vildt. 

Husk du også altid bare kan skrive til os eller ringe hvis du trænger til vejledning af en art og hjælp, til at lave brugbare looks eller en enkelt eller flere tilføjelser til din garderobe. 

Mail: Mail@lykkebylykke.dk • TLF: 70 66 60 50

De bedste fashion-hilsner 
fra Janne Lykke


Skriv endelig en kommentar

Længere nede på siden har du mulighed for at knytte en kommentar til indlægget hvor du fx kan stille os et spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Janne Lykke

Blogger og indehaver af webshoppen, www.lykkebylykke.dk. Janne har arbejdet over 10 år i modebranchen, og ved derfor rigtigt meget om hvad der foregår i modeverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *