Inspiration

Tyvstarter foråret

Min lejlighed sejler med tøj overalt, fordi jeg prøvet at sammensætte halvdelen af min garderobe, og kender i det – Man samtidig surfer rundt på nettet fordi man virkelig bare gerne vil have noget nyt, men man egentlig ikke helt ved hvad det er man søger? Det gør jeg nemlig! Derfor vil jeg lige fortælle, at efter jeg har fået fingrene i forårstrenden, er jeg virkelig blevet inspireret af alle de lækre farver og prints, og har fundet lige det jeg mangler til min garderobe!

Min lejlighed sejler med tøj overalt, fordi jeg prøvet at sammensætte halvdelen af min garderobe

Jeg har virkelig fundet kærligheden til lange kjoler i mønster og friske farver! En af mine favorit kjoler lige nu, er Minimum kjolen, i den “alt for vilde” orange farve, der virkelig får mig i forårshumør… Jeg er vild med at vælge noget der kan bruges til fest, men også kan bruges efter, så det ikke kommer til at hænge i skabet, som de fleste piger nok kender meget godt? Derfor synes jeg helt sikkert Minimum kjolen er et must-have!

Direkte link til outfittet: Kjole • Nylonstrømper • Sko

Åååh, jeg ved det her er en kæmpe smagssag, og mange ik er helt klar på det endnu, men jeg er altså gået hele vejen og har sagt JA til buffalo sneaks.

Jeg må indrømme, at jeg lige skulle tjekke mig selv ud et par gange

De er jo simpelthen for fede, men jeg må også indrømme at jeg lige skulle have tjekket mig selv ud et par gange i spejlet inden jeg trådte ud af døren første gang! Men de kan jo virkelig bare give det sidste cool touch til et hvert outfit!

Direkte link til: Buffalo sko

KALDER ALLE BLOMSTERELSKERE! Vi har virkelig en fest på Lykke-kontoret og har overgivet os til det smukke blomsterprint fra Moves By Minimum.

Er der noget denne kjole ikke kan? Nope!

Kjolen er helt klart min favorit i år og skal med hjem i min garderobe. Og er der noget denne kjole ikke kan? Nope, den kan nemlig både styles med strik over, jeans under, til sneakers, til fest, eller til dine sommertøfler, når vi når så langt! OG og og, så kan gravide og ammende også bruge den, så den er helt sikkert en favorit i en hver piges forårsgarderobe.

Direkte links til: KjoleNylonstrømperSko

Skriv endelig en kommentar

Længere nede på siden har du mulighed for at knytte en kommentar til indlægget hvor du fx kan stille os et spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Stine Grønhøj

Udover at være én af vores GO-TO piger med kanon stor viden inden for hvad der rører sig i modebranchen, er hun samtidigt produktansvarlig på webshoppen.

2 thoughts on “Tyvstarter foråret

  1. Sikke smukke farver og den orange er jeg vild med men nu er jeg ikke særlig høj (1,63) så jeg tænker den slæber hen ad gulvet eller tager jeg helt fejl?

    1. Hej Susan, den er slet ikke så lang :-* Jeg er nemlig 1.67 cm. og der synes jeg at der er fin plads, som på billedet 🙂 Jeg tror bestemt ikke du skal være nervøs for, at den ikke sidder som du gerne vil have den til. De bedste hilsner fra Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *