Fashion, Inspiration, Lykke, Mode

Ugens Lykke-Look

Det er så vigtigt at vi får brugt de styles vi får købt ind til vores garderober og der er altid nogle must-haves eller favoritter man elsker at have på igen og igen.

Mine Kia nederdelen fra Moves er sådan et keyitem for mig. Den lysegrå nederdel er en af de farver der kan bruges hele året. Pasformen er løs, men har en fin pasform og sidder til i taljen. Nederdelen her er perfekt at style til en strik. Det gør det mere hverdags agtigt og varmer selvfølgelig også lige som det skal.

Strikketrøjer er selvfølgelig også en af de vigtigste styles lige nu at have i sit skab. Denne strik er fra Selected Femme og er i den skønneste kvalitet med mohair i. Lige nu er mine favorit tendenser bomberjakken. Bomberjakken kan bruges i stedet for en cardigan og gør ens stil mere sporty. Jakken bruger jeg indendørs og denne fra Urban Classic er i den flotteste satin og det bliver en af de hotteste tendenser Forår 2017. Jakken kan derfor nemt bruges som Forårsjakke også.

Jeg bruger bomberjakkerne over striktrøjer som her, kjoler, bluser eller en casual tshirt. Der er ingen begrænsninger når man først er faldet for sådan en bomberjakke.
Nylonstrømperne “All Colors” er i en 50 den og jeg synes de skulle omdøbes fra producenten som “ALL DAY” de er så holdbare og ser slet ikke tørre ud og er super behagelige at have på.
Mine senaks er fra Asics og er super dejlige at have på og i en flot eksklusiv creme nuance. Elsker at have sneaks på og gøre noget godt på mine fødder og samtidig have mulighed for at være trendy.

Janne Lykke

Blogger og indehaver af webshoppen, www.lykkebylykke.dk. Janne har arbejdet over 10 år i modebranchen, og ved derfor rigtigt meget om hvad der foregår i modeverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *